avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Termen de plata despagubiri societate de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Termen de plata despagubiri societate de asigurare

Exista un termen maxim in care asiguratorul este obligat sa plateasca daunele produse? Este vorba de o polita facultativa pentru asigurarea functionarii normale a unor motoare electrice.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 14:01, 4 Noiembrie 2015
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Buna ziua,

Pentru a raspunde corect la solicitarea dvs., ar trebui sa stim ce tip de polita detineti: property/ raspundere. In al doilea rand politele de asigurare cuprind conditii generale si conditii specifice de asigurare.

De regula termenele de despagubire sunt prevazute in conditiile generale de asigurare.

In ceece priveste termenul de despagubire, de asemeni el variaza de la o societate de asigurare la alta (15 - 30 zile de regula), de la data depunerii ultimului document la dosarul de dauna. Atentie - de obicei asiguratorul nu comunica faptul ca nu are dosarul complet.

In cazul in care mentionati soc de asigurare, vom raspunde si care este termenul respectiv.

O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dauna asigurari intarziata DenisaJianu DenisaJianu Ce este de facut daca au trecut doua luni de cand ASTRA trebuia sa imi plateasca daunele, iar acest lucru nu se intampla. Am sunat la call center, dar doamna ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Dosar de vatamare mariogfr mariogfr Buna ziua .... Sotia mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in luna ianuarie 2014 . soferul era asigurat la asirom si si am facut un dosar de ... (vezi toată discuția)