elga50 a scris:
Toata instalatia electrica, inclusiv tabloul electric din interiorul cladirii, apartine asociatiei. Furnizorul de energie electrica nu are legatura in acest subiect. Tabloul lui electric este pozat in afara cladirii.
Salut ,deviez un pic de la subiect ,si va spun ce sa intamplat la noi in bloc:
Toti proprietari aveau contoar in casa ca pe timpul lu nea" nicu
Acum 5-6 ani chiar nu mai stiu sigur,cei de la Enel au scos toate contoarele afara pe casa scari la fiecare etaj cate 1 tablou cu 4 contoare si au refacut toata instalatia de la parter pana la ultimul etaj.
Acum ,eu cred ca tablourile si contoarele apartine de enel si nu de asociatie.
Eu am contract de curent cu Enelul si nu cu asociatia ca in cazul cu apa rece care asociatia are contract cu furnizorul de utilitati.
In situatia acesta nu cred ca are voie sa umble presedintele la curent si in tablouri si sa traga fire pe acolo pt ca eu cred ca apartine enel.
Eu in raspunsul de mai sus mam inspirat din cazul meu si cum sant tablourile in scara mea
Dna Elga 50 la dvs platiti curentul asociatiei sau direct la furnizor?
pt ca daca aveti contract cu furnizorul nu stiu daca cineva are voie sa intervina la tablourile electrice fara sa instinteze furnizorul de curent.
am uitat sa precizez ca fiecare etaj are contorul si pt lumina pe sala ,si se inparte la cei 4 locatari de la etaj,liftul cred ca asociatia are contuar separat,dar nu sant sigur