avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare instalatie electrica hotarata doar de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator

Buna ziua,
Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au raspuns ca au fost angajati de presedintele asociatiei de proprietari sa faca modificarile respective la instalatia de 24 volti. Din raspunsul primit de la presedinte a rezultat ca asa a hotarat el impreuna cu administratorul si ca vor fi platiti cu 300 de lei din fondul de reparatii. Este corecta aceasta hotarare doar a celor doi, fara a se comunica proprietarilor prin sedinta? Cine da acordul pentru aceste lucrari? Cei doi muncitori care gaureau peretii in subsol si trageau fire erau cunoscuti ai presedintelui si nu erau de la firma autorizata. Cum vor fi platiti si daca va fii afectata reteaua electrica cine acorda garantia pentru lucrare si pentru ce perioada? Daca toate aceste fapte sunt un cumul de nereguli cui ne adresam pentru remedierea lor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adi_01 , utilizator 10:27, 27 Octombrie 2015
Multumesc si felicitari celor care au infiintat Avocatnet.ro, moderatorilor si utilizatorilor care au oferit raspunsuri pertinente si la subiect! Cred ca acesta este si rolul acestui site. Ca au mai fost si din cei cu dezvoltarea personalitatii individului si altii cu prelungitoare care isi schimba intre doua postari, ideea, nu ai ce sa le faci. Important este ca specialistii au reusit sa raspunda topicului. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de energie electrica la asociatia de proprietari m.belu m.belu Am informatii certe ca in boxele aflate la subsolul blocului, proprietarii si- au improvizat prize si si- au instalat lazi frigorifice , care consuma nonstop ... (vezi toată discuția)
Gradina de la bloc marsib marsib Buna ziua.Am si eu o intrebare: In spatele blocului niste vecini au montat un cort destul de mare in care joaca table. sah, etc si au tras curent din casa ... (vezi toată discuția)
Instalare lumina in boxe narciisa narciisa Buna seara, In asociatia din care fac parte ma confrunt cu urmatoarea situatie, pentru care as avea nevoie de raspunsul dumneavoastra. Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)