avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce contributii datoreaza angajatorii pentru zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce contributii datoreaza angajatorii pentru zilieri

angajatorii platesc contributii sociale pentru remuneratiile zilierilor?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:50, 27 Octombrie 2015
Pentru veniturile realizate din activitatea prestată de zilieri nu se datorează contribuţiile sociale obligatorii nici de către zilier, nici de către beneficiar.(art. 8 alin.2 din Legea nr.52/2011)
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Se datoreaza un impozit pe venit de 16%, calculat la remuneratia bruta, retinut si platit de beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 marryradu marryradu Am o asociatie de proprietari si pt femeia de servici care e ziliera depun declaratia 100 si pentru mine administrator decl 112. In februarie pentru ea am ... (vezi toată discuția)
Angajare zilieri zahariuc_florentina zahariuc_florentina Conditiile de angajare si modul de plata pentru persoanele juridice (vezi toată discuția)
Contributii sociale zilieri Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, As dori sa stiu daca, odata cu noile modificari ale codului fiscal, persoanele care activeaza ca zilieri sunt obligate la plata contributiilor ... (vezi toată discuția)