avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscator scara de bloc!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscator scara de bloc!

buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume:
daca proprietarul unui apartament are iesirea/aerisirea de la debara/bucatarie unde se gateste pe balcon/uscator, si cineva pune rufele la uscat si le ia de acolo imbibate cu miros de mancare, exista posibilitatea sa fie obligat sau constrans sa isi monteze burlan de aerisire care sa devieze mirosul in afara balconului, de catre ceilalti locatari de pe palier/ etaj ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: sorin_marinas , utilizator 14:17, 5 Noiembrie 2015
asta incerc sa ii spun proprietarului, sa isi monteze burlan, dar nu vrea, face contra !
blocul este in forma de U, iar ca si pozitionare este in felul urmator:
de pe scara intri in uscator/balcon, in partea stanga, dar in interior, exista gura de aerisire de la debaraua unde se gateste si unde ar trebui montat burlanul, iar la 1 m mai in fata, in afara uscatorului/balconului, tot pe stanga, este fereastra de la bucatarie !!! daca nici acum nu se intelege ce vreau sa spun v-as ruga sa imi dati posibilitatea sa va trimit o poza, pentru cine doreste sa ma ajute ! mailul meu este sorin_marinas@yahoo.com
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscator scara de bloc! sorin_marinas sorin_marinas Legat de intrebarea mea de aseara cu uscatorul scarii de bloc, mentionez ca este un uscator situat la etajul 2, iar locatarul are fereastra de la bucatarie in ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)