avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Trusa sanitara
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Trusa sanitara

O intreprindere familiala cu doi reprezentanti(un reprezentant si un membru)care detin un spatiu de 14 m.p.cu destinatie Bar, are obligatia sa detina trusa medicala in dotarea spatiului?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 5 Noiembrie 2015
Ordinul nr. 427 din 14 iunie 2002pentru aprobarea componentei trusei sanitare şi a baremului de materiale, ce intră în dotarea posturilor de prim ajutor fără cadre medicale
art.1
(1) Se aprobă componenta trusei sanitare folosite pentru acordarea primului ajutor medical, care se afla în dotarea posturilor fixe de prim ajutor fără cadre medicale din întreprinderi, instituţii şi unităţi economice, şcoli, cabane turistice şi altele asemenea, denumita în continuare trusa sanitară, prevăzută în anexa nr. 1.

(2) Persoanele juridice care desfăşoară activităţile prevăzute în anexa nr. 2 sunt obligate să aibă în dotare trusa sanitară.

Anexa 2
Trusele sanitare de acordare a primului ajutor medical vor fi folosite astfel:
.........
4. Activităţi culturale şi recreative:
4a) sali de spectacole - una la cel puţin 100 de locuri;
4b) sali de sport sau de întreţinere fizica, altele decât cele din instituţiile de învăţământ;
4c) cluburi, alte spaţii pentru activităţi de divertisment cu cel puţin 10 locuri;
4d) baruri, restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, unităţi agroturistice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusa sanitara casloiulucica casloiulucica Care este legea care impune societatilor comerciale sa aib ain dotare trusa medicala (vezi toată discuția)
Trusa medicala LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma are mai multe puncte de lucru(santiere) in care isi desfasoara activitatea. Este obligatorie trusa medicala la fiecare din aceste puncte de lucru? (vezi toată discuția)
Bună seara! am fost într-un hipermarket, iar copilul meu în ... Nicoleta_O Nicoleta_O Bună seara! Am fost într-un hipermarket, iar copilul meu în vârstă de 9 ani, a alunecat pe un ambalaj transparent lovindu-se cu urechea de coltul unui ... (vezi toată discuția)