Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Narcisa_ 
	    	Utilizator

Narcisa_ 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nikilapa86	                   

Buna seara! As vrea sa stiu daca si cind ma pot pensiona la cerere. Lucrez din anul 1976, luna August. Am efectuat stagiul militar in anul 1977-1978. Sint ... (vezi toată discuția)
	                    nikilapa86	                   

Buna seara! As vrea sa stiu daca si cind ma pot pensiona la cerere. Lucrez din anul 1976, luna August. Am efectuat stagiul militar in anul 1977-1978. Sint ... (vezi toată discuția)

taviy_1110	                   

Sunt nascut pe data de 03.04.1955 si am o vechime in munca de 40 de ani-fara stagiul militar. Nu am grupa de munca. Cand pot sa ies la pensie anticipata/la ... (vezi toată discuția)
	                    taviy_1110	                   

Sunt nascut pe data de 03.04.1955 si am o vechime in munca de 40 de ani-fara stagiul militar. Nu am grupa de munca. Cand pot sa ies la pensie anticipata/la ... (vezi toată discuția)

janpopa	                   

Buna ziua si la multi ani!
Am 59 de ani ,sunt angajat intr-o societate de stat,sunt unic intretinator de familie, am 35 de ani vechime si am 3 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)
	                    janpopa	                   

Buna ziua si la multi ani!
Am 59 de ani ,sunt angajat intr-o societate de stat,sunt unic intretinator de familie, am 35 de ani vechime si am 3 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)