avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mobile Phone RugGearRG500 - care se comporta ca o ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mobile Phone RugGearRG500 - care se comporta ca o statie

Buna ziua !
Am si eu o mica problema . Societatea la care eu lucrez a cumparat mai multe Mobile Phone RugGearRG500 pe care doreste sa le faca mijloace fixe , valoarea unei singure bucati este de 1961 lei
Mobile Phone RugGearRG500 + licenta soft , sunt de fapt niste "telefoane mobile , sau statii " folosite de agentii de interventie , pentru a comunica intre ei . Pot vorbii la ele 2 persoane si ii aud toti ceilati , sau doar se pot auzii doar ei doi . Le-au achizitionat deorece ne obliga legea .
Nu stiu in ce grupa de mijloace fixe sa le incadrez .
Multumesc frumos pentru ajutor .
Cel mai recent răspuns: VeneciucAngelica , utilizator 17:27, 11 Noiembrie 2015
Data fiind valoarea sub plafonul de 2500 lei de la care se poate considera mijloc fix, se va incadra la obiecte de inventar.
da stiu , da sefii mei nu vor , doresc sa le incadrez ca mijloace fixe ?
ce spuneti de 2.1.22.6.4. │ - receptoare telefonie mobilă. (2-4 ani )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare computere amalianeag amalianeag Am cumparat subansamble second-hand pentru calculatoare, din care IT-ul o sa faca 2 computere. Cum sa fac, sa inregistrez piesele in ct de materiale, le scot ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix sau obiect de inventar econo econo O soc.com achizitioneaza in septembrie 2013 o semiremorca second in suma de 1500 tva inclus. Este mijloc fix sau obiect de inventar? (vezi toată discuția)
Incadrare bun la obiect de inventar sau mijloc fix sain sain S-a achizitionat un telefon mobil la o valoare fara tva de 1.900 lei.Va fi inregistrat in contabilitate la mijloc fix avand in vedere valoarea lui de peste ... (vezi toată discuția)