Politia are autoritatea si competenta sa verifice statutul persoanelor care locuiesc in imobil-fara aprobare de la procratura
Politia are competenta sa dispuna verificari,legitimare,identificare persoane ,in cazul suspiciunii/sesizarii persoanelor necunoscute/dubioase ,a acelora care fac trafic cu tigari, droguri,prostituie,etc
Da, eu nu as avea nici o pb ca aceste verificari sa fie facute de organele competente (politie) dar nu e cazul ...acestia care se preteaza la abuzurile de care eu va vorbesc se numesc pompos membrii ai Comitetului Executiv...si isi aroga drepturi si atributii pe care nu le au. NU SUNTEM IN REGISTRUL TRAFICANTILOR ETC. Suntem persoane normale, nu deranjam vecinii, suntem la zi cu toate platile etc.
Dvs. ce puteti raspunde la asa provocari : de ex am sosit in tara seara f tarziu insotita de o prietena care e din provincie si care va petrece noaptea la mine a doua zi la ora 9 dim trebuie sa plece inapoi la aeroport pentru a lua o cursa interna... si in holul blocului suntem interpelate cine e doamna, de ce nu ne ati anuntat etc ? spuneti DVS ... CE SE POATE RASPUNDE la asemenea aberatii? eu as fi tentata sa merg la politie!!! sincer
Da locuim f central ! Ultracentral! si care ar fi pb in acest caz!? suntem supusi unor obligatii speciale!!!? De ce nu se afiseaza, daca exista asa ceva ... am senzatia intrand in bloc ...ca intru intr un lagar de concentrare ...