avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum pot renunta legal la o diploma universitara?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum pot renunta legal la o diploma universitara?

Buna ziua,

Poate cineva sa ma indrume cum sa renunt la o diploma de inginer optinuta in 2001 de la POLITEHNICA Bucuresti. Mentionez ca de la ministerul Educatiei m-au indrumat catre universitate iar aceasta nu vrea sa colaboreze in acest demers.

Va multumesc anticipat pentru oferirea unei rezolvari.
Cel mai recent răspuns: JJneea , utilizator 15:46, 16 Mai 2022
Potrivit Legii nr.1/2011, art.146, rectorul poate anula, cu aprobarea senatului universitar, un certificat sau o diplomă de studii atunci când se dovedeşte că s-a obţinut prin mijloace frauduloase sau prin încălcarea prevederilor Codului de etică şi deontologie universitară.

In cazulin care Universitatea nu doreste sa colaboreze, atunci puteti promova o actiune in instanta.
Buna ziua! Sunt interesata de acelasi subiect, si eu vreau sa renunt la o diploma universitara. Daca ati facut un demers in aceasta directie si ati reusit ceva, imi puteti da mai multe detalii, va rog? Multumesc frumos! Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cu diploma de licenta plagiata marianstrungaru marianstrungaru Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. Un student sustine lucrarea de licenta in 2010 si promoveaza. Lucrarea este plagiata dar nimeni nu sesizeaza. In 2017 ... (vezi toată discuția)
Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)