avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont cu poprire deschis la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont cu poprire deschis la banca

Buna ziua,

Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din Romania. Mentionez ca acest cont este deschis din 2006, poprirea este instituita in acest an, mi-au intrat niste diferente salariale in cont si banca a retinut si virat catre poprire 1/2 din aceste sume in loc de 1/3. Am facut solicitarea de inchidere cont si banca m-a refuzat pe motivul ca nu se poate inchide un cont poprit.
Pentru acest cont se achita o taxa lunara.
Si mie mi-au refuzat inchiderea contului din cauza de poprire dar m-au instiintat ca acesta nu mai suporta dobanzi sau taxe de administrare. Totusi , la o suma intrata in cont si transferata catre executor mi-au aplicat tot mie comision de transfer , de parca eu am fost de accept si am aprobat undeva acest transfer.
In ultimul fisier PDF din octombrie 2015 cu privire la comisioane practica de BCR se specifica:
25 RON + TVA daca soliciti documentatie despre contul proprit la fiecare solicitare, a disparut procentul din suma proprita dar am retineri despre corectitudine si informatii complete, am mai avut surprize.
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate explica pe limba unui cetatean simplu fara nici o idee juridica. Legile se aplica tututor indiferent de pregatire, deci trebuie facute sa fie intelese de toti.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un cont de salariu deschis la banca ing pe care ... anoctav anoctav Buna ziua. Am un cont de salariu deschis la banca ING pe care vreau sa il inchid datorita faptului ca m-am mutat la alta banca asta din cauza faptului ca mi se ... (vezi toată discuția)
Poprire facuta de executor craft craft Am o nelamurire referitoare la poprirea unui cont facuta de un executor judecatoresc. Cu alte cuvinte am avut un cec de la un client pt care am primit ... (vezi toată discuția)