avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte conventie civila pentru Asociatii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte conventie civila pentru Asociatii de proprietari

Sunt presedinte Asociatie de proprietari si vreau sa fac contract cu un cenzor . Cenzorul este economist - functionar public inspector ( are contract de munca ) cu serviciul in alt oras, a trimis la ANI si i s-a raspuns ca poate desfasura activitatea de cenzor dar nu stiu ce fel de contract sa-i fac pentru ca in codul fiscal nu mai este reglementat contractul civil potrivit art. 78, am cautat si m-am gandit sa-i fac pe art. 1166 si 1182 Cod civil, respectiv art. 114 lit g din codul fiscal , ce parere aveti ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:07, 8 Decembrie 2015
Multumesc foarte mult pentru ajutor !
Daca am inteles bine.... in fapt vorbim despre Art. 1851 NCC ? Contractul de atrepriza ?

Contractul de prestari servicii este cel prevazut de art. 1851. Sau gresesc?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2015
RaDracones, utilizator
Intr-adevar, Noul Cod Civil reglementeaza antrepriza cunoscuta si ca un contract de prestari servicii sau conventia civila in art.1851.
Chiar daca acestea nu sunt legale intr o asociatie de proprietari , in cate exemplare se incheie , in doua in trei .
Spun acest lucru pentru faptul ca s a intamplat in mod sigur , dar pentru ca nu am reusit sa intru in posesia unui exemplar va solicit ajutorul .
In doua exemplare se incheie aceste contracte.

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie de proprietari cocoranum cocoranum O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie? (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie proprietari- cati membri? ce functii au? Randadan Randadan Ce trebuie sa inteleg din legea 230/2007 cu privire la comitetul executiv? [i][u]Art. 21 (1) La adunarea generala de constituire a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari arpasalexandru1970@yahoo.com arpasalexandru1970@yahoo.com Buna dimineata, Sunt cenzor al unei asociatii si intampin urmatoarea problema pentru care va solicit o parere avizata: Asociatia de proprietari prin ... (vezi toată discuția)