Sunt presedinte Asociatie de proprietari si vreau sa fac contract cu un cenzor . Cenzorul este economist - functionar public inspector ( are contract de munca ) cu serviciul in alt oras, a trimis la ANI si i s-a raspuns ca poate desfasura activitatea de cenzor dar nu stiu ce fel de contract sa-i fac pentru ca in codul fiscal nu mai este reglementat contractul civil potrivit art. 78, am cautat si m-am gandit sa-i fac pe art. 1166 si 1182 Cod civil, respectiv art. 114 lit g din codul fiscal , ce parere aveti ? Va multumesc !
@conjoint,
Cred ca sunteti intr-o mica eroare...
... Legea 230 precizeaza foarte clar posibilitatea angajarii pe baza unui contract de prestari servicii si mai mult de cat atat, ITM-ul confirma.
"Articolul 21
(1) La adunarea generala de constituire a asociatiei de proprietari, proprietarii vor alege dintre cei prezenti un comitet executiv, format din presedintele asociatiei de proprietari si un cenzor sau o comisie de cenzori, si vor hotari numarul membrilor acestora si durata mandatelor lor. Daca dintre membrii asociatiei de proprietari nu se poate alege un cenzor sau comisia de cenzori, atunci adunarea generala a proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari va mandata comitetul executiv pentru angajarea unui cenzor din afara asociatiei de proprietari, persoana fizica ori juridica de specialitate, pe baza de contract sau conventie de prestari de servicii." B-)