avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un avocat are client bolnav mintal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un avocat are client bolnav mintal

un avocat este angajat de un bolnav mintal pentru a da familia bolnavului in judecata ,daca clientul e declarat de psiholog ca nu are capacitate de gandire si are certificat de boala ce risca avocatul,pe deasupra mai aduce si martori care nu au avut cunostinta de cauza dar tot acelasi avocat ai reprezinta pe martorii mincinosi in alte procese de frauda,deci produce martori ,si alti martori in acelasi dosar au fost pusi martori fara ca ei sa stie acest lucru,se trezesc martori pur si simplu, crezand ca ai va putea cumpara cumva ,totul se poate dovedii cu dovezi auditive si martori
Cel mai recent răspuns: danaadam74 , utilizator 20:21, 13 Decembrie 2015
Orice bolnav mintal are dreptul la avocat.
Dacă deschide singur procesul ii dădea instanta avocat din oficiu.

E tare complicat ce vreți sa încercați sa faceți.
Dvs. aveți avocat angajat ca instanta nu o sa va dea gratuit...

Care e problema? Ca cineva da în judecata pe altcineva?
Nici nu știți că-ți pierd procesele deși au dreptate. .sau că-ți sunt care le câștiga fără sa aibă dreptate.

În procesul deschis va puteți apară dar nu ii veți putea angaja ce avocat ați vrea...
De ce nu promoveaza familia o cerere de punere sub interdictie?
procesul e incheiat eu am castigat dar am observat ca tatal meu nu ma mai cunoaste deci nu el ma dat in judecata ci avocatul pentru ca era vecin cu noi si stia viata mea asta vreau sa spun
de 20 ani nu mai stiam viata tatalui meu nu am stiut ca are dosar handicap accentuat mintal ,nu a locuit niciodata in casa
Pe ce anume v-ați judecat?

Alte discuții în legătură

Mostenire - handicap mintal, fara discernamant viorel77 viorel77 Am doua surori, una este cu handicap mintal grav, care este in grija celeilalte surori (angajat ca asistent social). Prima mea sora a mostenit pe nedrept ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de custodie AndryFlr AndryFlr Buna ziua, Va scriu aici din partea unui prieten de familie care a ajuns efectiv la capatul puterilor si are nevoie de ajutor, pentru binele fetitei lui. A ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna termenul "apel" ? turkn turkn Am dat in judecata o persoana careia i-am imprumutat niste bani si nu mi i-a restituit. Judecatorul mi-a respins actiunea.Cu apel. Ce inseamna asta,care e ... (vezi toată discuția)