un avocat este angajat de un bolnav mintal pentru a da familia bolnavului in judecata ,daca clientul e declarat de psiholog ca nu are capacitate de gandire si are certificat de boala ce risca avocatul,pe deasupra mai aduce si martori care nu au avut cunostinta de cauza dar tot acelasi avocat ai reprezinta pe martorii mincinosi in alte procese de frauda,deci produce martori ,si alti martori in acelasi dosar au fost pusi martori fara ca ei sa stie acest lucru,se trezesc martori pur si simplu, crezand ca ai va putea cumpara cumva ,totul se poate dovedii cu dovezi auditive si martori
partaj ,procesul a fost castigat in prima instanta de noi ,acum noi ne-am impacat cu tatal meu si ce trebuie sa fac sa concediem inscris avocatul lui sa nu se mai prezinte la apel ,tatal meu a renuntat la tot dar avocatul lui a facut singur apel fara tatal meu ce trebuie sa fac sa se opreasca la tatal meu ai este frica de el
Trebuie sa reziliati inscric contractul cu avocatul,sa vedeti daca are contract si ptr.apel, daca nu,comunicati instantei ca, nu are contract si implicit nici procura avocatiala ptr.promovare si semnare apel.
tatal meu zice ca nu asemnat niciodata nici un contract el nu mai stie va dati seama ca e bolnav si de cancer,dar in timpul in care avocatul facea apel eu eram cu tatal meu la reanimare la spital , deci nu ia dat nimeni nici un drept sa faca apel nici macar nu la mai cautat,cum pot sa aflu ce acte a facut acest avocat ca el oricum nu ami spune mie
am facut un act la notar cu tatal meu ca a renuntat la acest apel trebuie sa al mai prezint la tribunal ,unde ma duc sa dactilografiez rezilierea contractului ca eu nu stiu sa formulez cum trebuie