avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca pun pe situl meu cateva linkuri catre niste torente incalc drepturile de autor sau alte legi? Am un site in care promovez niste programe pt creat muzica ... si ma gandesc sa pun pe site si cateva linkuri catre niste torente de unde oameni le pot downloada gratis. Deci acele programe nu vor fi pe situl meu, iar pe siturile de torente nu eu le-am pus. Precizez ca situl este in lb engleza iar vizitatorii in general nu sunt din Ro. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
Borsec, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:30, 4 Decembrie 2015
Daca materialele sunt protejate de drepturi de autor, nu ar fi recomandat sa faceti asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Sunt legale site-urile de torrente? Robert Marian Robert Marian Sunt legale site-urile de torrente din moment ce sunt doar niste intermediare? Nu au postate efectiv materiale? Sunt aspecte legate de dreptul de autor, dar ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)