avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cine conduce destinul Romaniei ?!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cine conduce destinul Romaniei ?!

Sunt multe de spus, de analizat si de gandit. In materialul urmator se pot vedea influentele externe care conduc destinul Romaniei.
[ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:54, 31 Decembrie 2015
Nimic nou. Teoria conspiratiei fara cap si fara coada.
Una peste alta romanii traiesc mai bine azi decat ieri.
da, daca sa zicem, 10 tipi mancau ieri 10 paini (cate o paine de caciula), azi, tot aia 10 tipi mananca 15 paini.
numai ca 2 tipi din aia 10 de ieri mananca azi 11 paini din cele 15 (cate 5 si 1/2 paini de caciula), ailalti 8 tipi mananca azi 4 paini (cate 1/2 paini de caciula).
aia 2 tipi, din cei 10 de azi, care care mananca 5 si 1/2 paini/zi/caciula zic... "Una peste alta tipii traiesc mai bine azi decat ieri".
ce dreacu' or zice ailalti 8 (aia cu jumatea de paine, azi)?:))
lee_vue a scris:

ce dreacu' or zice ailalti 8 (aia cu jumatea de paine, azi)?:))

Or zice ca oricum trebuiau sa slabeasca, ca lenea-i mai buna decat munca si ca mai bine se plang decat sa munceasca. :))
trandafir2 a scris:

lee_vue a scris:

ce dreacu' or zice ailalti 8 (aia cu jumatea de paine, azi)?:))

Or zice ca oricum trebuiau sa slabeasca, ca lenea-i mai buna decat munca si ca mai bine se plang decat sa munceasca. :))



nu, nuuu, nici pe departe, nici pe departe...
AZI, 2 tipi dintre aia 10 tipi de IERI si-au zis ca furaciunea (insusirea, pe motiv de 'vrednicie'- iuteala de mana) de paine (in scopul ingrasarii, intrucat nu sunt 'lenesi') de la altii (de la ailalti 8 tipi, care sunt 'lenesi'-nu sunt iuti de mana:)) ) e mai buna decat munca.:rofl:


Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2015
lee_vue, utilizator
Da, corect, furaciunea (fiind sport national, se justifica) genereaza invidia celor 8, ca dehh, daca ar fi putut si ei ...dar, fiecare dupa puteri :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mc donald's - actionare in instanta pentru daune Dani1993 Dani1993 Bună seara am nevoie de o părere și mă gândeam ca poate mă ajuta cineva cu un sfat..Începând cu 2014 am început sa mănânc fastfood intre 3 și 5 ori ... (vezi toată discuția)
Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
E legal ca un politician sa indemne la neprezentarea la votare? adrieanrotaru adrieanrotaru Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! ... (vezi toată discuția)