avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contributii salariale si impozit aferent salariului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate

Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata.
Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Firma nu are o reprezentanta, filiala sau sediu in Romania.
In contract este specificat faptul ca salariul este supus legislatiei romane.

Unde se inregistreaza contractul de munca?
Unde se platesc contributiile salariale si impozitul pe venit, in Polonia sau Romania?
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 20:46, 23 Iunie 2010
sunt angajata cu contract partial de munca de 4 ore,fiind singurul contract,va rog sa-mi raspunda cineva daca deducerea personala se mai aplica,eu nu am avut impozit de 16% grefat din salariu,avand un brut de 360 roni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman angajat in alt stat membru cu desfasurea activitatii in romania burleanu burleanu Buna ziua, Datorita situatiei de criza filiala companiei la care lucrez isi va inchide portile in romania. Din acesta cauza, compania respectiva doreste ... (vezi toată discuția)
Detasare personal in germania crystyna2000 crystyna2000 cazul este urmatorul: firma din Romania doreste detasarea de personal in Germania.In acest caz ma intereseaza urmatoarele: -trebuie intocmit act aditional la ... (vezi toată discuția)
Nerezident al carui venit este suportat de o persoana juridica nerezidenta in romania Corina_Mitrica Corina_Mitrica Un cetatean estonian, nerezident, angajat al unei societati din Estonia este detasat pe teritoriul Romaniei pe o perioada de 12 luni. Salariul este achitat de ... (vezi toată discuția)