avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatia fiscala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatia fiscala ?

Va rog sami dati un raspuns mai explicit ce inseamna o situatie fiscala ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 13:42, 10 Decembrie 2015
petreica a scris:

situatie fiscala ?

In ce context situational ?
Da situational Multumesc
Persoana fizica sau juridica?
Persoana fizica mutumesc
Prin situatie fiscala personala se intelege totalitatea drepturilor si a obligatiilor de natura patrimoniala, a fluxurilor de trezorerie si a altor elemente de natura sa determine starea de fapt fiscala reala a contribuabilului pe perioada verificata.

Organul fiscal are dreptul de a efectua o verificare fiscala prealabila documentara a ansamblului situatiei fiscale personale a persoanelor fizice cu privire la impozitul pe venit reglementat de Codul Fiscal.

Alte discuții în legătură

Declaratia de patrimoniu si venituri Garname Garname \\"Persoanele fizice supuse verificarii fiscale vor trebui sa depuna o declaratie de patrimoniu si de venituri\\" am citit intr-un articol aici. Cine trebuie ... (vezi toată discuția)
Inventarierea la sfarsitul anului Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 probleme: 1. daca firma are 2 salariati: 1 contabil si 1 reprezentant comercial( are si functia de ... (vezi toată discuția)
Proces cu finantele !!!!!!!!!!!!! sama sama neatza buna, nu prea ma pricep sa explic dar sper sa ma intelegeti: am intentat proces impotriva finantelor deoarece la un control , inspectorii au cam ... (vezi toată discuția)