avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatia fiscala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatia fiscala ?

Va rog sami dati un raspuns mai explicit ce inseamna o situatie fiscala ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 13:42, 10 Decembrie 2015
petreica a scris:

situatie fiscala ?

In ce context situational ?
Da situational Multumesc
Persoana fizica sau juridica?
Persoana fizica mutumesc
Prin situatie fiscala personala se intelege totalitatea drepturilor si a obligatiilor de natura patrimoniala, a fluxurilor de trezorerie si a altor elemente de natura sa determine starea de fapt fiscala reala a contribuabilului pe perioada verificata.

Organul fiscal are dreptul de a efectua o verificare fiscala prealabila documentara a ansamblului situatiei fiscale personale a persoanelor fizice cu privire la impozitul pe venit reglementat de Codul Fiscal.

Alte discuții în legătură

Declaratia de patrimoniu si venituri Garname Garname \\"Persoanele fizice supuse verificarii fiscale vor trebui sa depuna o declaratie de patrimoniu si de venituri\\" am citit intr-un articol aici. Cine trebuie ... (vezi toată discuția)
Inventarierea la sfarsitul anului Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 probleme: 1. daca firma are 2 salariati: 1 contabil si 1 reprezentant comercial( are si functia de ... (vezi toată discuția)
Personalitate juridica sau nu luis29 luis29 Un PFA, o Asociatie familiala sau o intreprindere individuala au personalitate juridica sau nu? Ce lege reglementeaza aceast statut? (vezi toată discuția)