avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Abator ilegal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Abator ilegal

Buna ziua
Un satean dintr-o comuna nu departe de Bucuresti , se ocupa de scrificari de animale in propria gospodarie care se afla in mijlocul satului . Nu are conditiile necesare , nu cred ca are nici avizurile necesare care sa-i permita sa faca asta si nici nu cred ca functioneaza ca o firma platitoare de taxe si impozite . Lucrul acesta se intampla de foarte multi ani si nu inteleg de ce nu se sesizeaza nimeni , mai ales ca e vorba despre alimentatie publica , carnea fiind achizitionata de mai multe firme ale caror masini stationeaza permanent in fata portii . Toti vecinii sunt exasperati , vara este un miros ingozitor pentru ca se arunca resturi in gradina si in balta din spatele casei , fiind un focar de infectie permanent dar le este frica sa ia atitudine de teama sa nu se razbune pe ei , persoana fiind destul de recalcitranta . Eu am trimis cu mai mult timp in urma sesizari la Politia judetului Ilfov si la Directia Sanitar-Veterinara dar nu stiu daca le-a citit cineva , va rog sa ma indrumati la ce institutie sa apelez care sa fie indreptatita sa faca un control la acest abator particular , va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters370039 , utilizator 16:00, 23 Decembrie 2015
Buna ziua,
Politia si DSV-ul sunt competente. Mai depuneti cate o sesizare la fiecare institutie, in care mentionati ca daca nu vor efectua verificari veti sesiza DNA-ul......impotriva functionarilor.
Multumesc pentru raspuns , o sa mai incerc dar cateodata chiar ti se face lehamite când vezi ca nimeni nu ia nici o atitudine in folosul public , in tara asta totul se face in interes personal sau politic , mi-am pierdut speranta ca v-a fi vreodata dreptate , e o lupta cu morile de vânt !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema. Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ... (vezi toată discuția)