avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Infiinatare centru educational
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Infiinatare centru educational

Buna ziua,
Cand am pornit la drum ma gandeam sa deschid o gradinita, dar lucrurile sunt mai dificile si nimeni nu ma lamureste, am fost directionata la Primarie pentru a primi aviz de functionare pentru centru educational, intrebarile mele:
1.Pot infiinta centru educational prin Asociatie?
2.Ce autorizatii sau avize mai am nevoie pentru inceput?

Va MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:36, 17 Decembrie 2015
Vedeti aceste discutii privind infiintarea unui centru educational
[ link extern ]
Aceste date imi sunt cunoscute, dar ce vreau eu sa aflu sunt pasii ce ii am de urmat, ce avize am nevoie pentru un centru educational?Am nevoie si de aviz ISU,DSP,DVP?
Aveti nevoie de aviz ISU si DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii centru de recuperare (kinetoterapie, fizioterapie, masaj) Adihu7uleac Adihu7uleac Buna ziua. Doresc sa deschid un centru de recuperare si nu gasesc nicaieri de ce autorizatii si aprobari am nevoie. Gasisem un spatiu aproape perfect, dar cand ... (vezi toată discuția)
Autorizatie bucatarie in gradinita Maria Lungeanu Maria Lungeanu Lucrez intr-o gradinita care are contract cu o firma de catering.Ideal ar fi sa amenajam propria bucatarie.Problema este ca nu detine multa curte..singurul ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational magdarizescu magdarizescu Buna ziua. As dori sa infiintez un centru educational. Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, dar nu gasesc ce ma intereseaza pe mine. Pentru a deschide acest ... (vezi toată discuția)