avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intocmire liste de inventariere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intocmire liste de inventariere

Listele de inventariere trebuie intocmite manual, sau se pot lista prin sistemul informatic ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:49, 18 Decembrie 2015
Da pentru întocmirea listelor de inventar pot fi folosite și metode informatice, astfel o aplicație care va furniza lista de inventar gata completată ea va fi completată cu stocurile faptice de către comisie.
Potrivit ordinului 3512 din 27 noiembrie 2008 (*actualizat*) privind documentele financiar contabile(pag.43)
[ link extern ]

"Persoanele juridice pot întocmi lista de inventariere folosind sisteme informatice de prelucrare a datelor, cu condiţia ca listele sã cuprindã elementele principale din formularul - model."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul inventar ContSters245954 ContSters245954 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva daca si conturile de amortizari se trec in registru inventar si daca da pe ce baza se face inventarierea lor? ... (vezi toată discuția)
Inventarul de mana sau pe calculator? frezii frezii Exista stipulat in vreo lege ca inventarul trebuie scris de mana?Eu am evidenta pe calculator si am scos la imprimanta inventarul,e mult mai usor si arata mai ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar ContSters166949 ContSters166949 Cand trebuie completat Registrul Inventar? Ce trebuie sa contina? (vezi toată discuția)