avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Compartimentul achizitii - membri in comisia de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Compartimentul achizitii - membri in comisia de receptie??

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, daca in comisia de receptie pot fi nominalizati ca membri cei din compartimentul achizitii? Exista o reglementare legislativa in acest sens? Nu intervine cumva un conflict de interese? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lin-len , utilizator 15:31, 28 Ianuarie 2016
Nu numai ca pot, dar chiar trebuie. Cine asigura secretariatul comisiei ? In foarte multe autoritati membrul de la achizitii este si presedinte de comisie.
Nu exista reglementari exprese in OUG 34 sau HG 925, din cate stiu exista niste puncte de vedere ANRMAP pe site-ul lor.
Ce conflict de interese sa fie ?
In ORDINUL ministrului finanțelor publice nr. 946/2005, era ceva la stansardul 18 - SEPARAREA ATRIBUȚIILOR, insa in ORDINUL Nr. 400 din 2015 nu mai este acest standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Ce compartiment din primarie trebuie sa se ocupe de atribuirea contractelor de achizitii publice? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu ce compartiment din primarie trebuie sa se ocupe de atribuirea contractelor de achizitie publica,reglementate prin O.U.G nr.34/2006? Cine ... (vezi toată discuția)
Validitatea conceptului de "conflict de interese" in legislatia achizitiilor publice Cornelissa Cornelissa [b]Membrii din comisiile de evaluare[/b] a contractelor de achizitii publice care constata o serie de aspecte ce se pot incadra la situatia de \"[b]conflict de ... (vezi toată discuția)