avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima/bonus dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima/bonus dupa demisie

Buna seara!

Ma puteti ajuta cu o parere?

In data de 14 am avut ultima zi lucrata la angajator,data stabilita de comun acord,in urma incheierii contractului cu acordul partilor.
Pe data de 15 s-au acordat niste vouchere pentru angajatii cu vechime mai mare de 6 luni.
Am aflat de la colegi ca s-a primit in magazin si un voucher cu numele meu,insa nu mi s-a spus nimic oficial.
Eu inainte de incetarea contractului am intrebat seful de magazin daca se dau ceva prime pe 15,si daca pot sa mai stau o zi,eventual in concediu,insa mi s-a spus ca nu.
As vrea sa stiu ce parere aveti, daca nu am dreptul la acel bonus pentru ca in ziua emiterii nu mai eram angajat,sau daca pot beneficia de el,pentru ca reprezinta un bonus pentru vechimea acumulata?

Va multumesc!

Sarbatori fericite!
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2015
ottotavy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 29 Decembrie 2015
Daca aceste recompense sunt cuprinse in CIM, CCM aplicabil sau Regulamentul Intern si se refera la perioada cat ati fost salariat, atunci aveti dreptul sa le primiti si dupa incetarea activitatii.
ottotavy a scris:

....
As vrea sa stiu ce parere aveti, daca nu am dreptul la acel bonus pentru ca in ziua emiterii nu mai eram angajat,sau daca pot beneficia de el,pentru ca reprezinta un bonus pentru vechimea acumulata?

Va multumesc!

Sarbatori fericite!


Aveti dreptul , din ce spuneti dvs.

Solicitati in scris angajatorului sa va acorde acel bonus cuvenit, in caz contrar puteti depune toate diligentele pentru a intra in posesia lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de spaga fara dovezi concrete noemi-tolnai noemi-tolnai Lucrez de 3 ani la un Hypermarket unde toti angajatii din cand in cand primesc niste vouchere cu reduceri de 10, 15 respectiv 20% reducere. Astazi m-au prins ... (vezi toată discuția)
Cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pielucian pielucian salut. am o intrebare: cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pentru ca intr-un articol din ccm pe companie prima de craciun se plateste odata cu ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb, contract de vanzare-cumparare sau altceva? Darie Tudor Darie Tudor Vreau sa fac un schimb a autoturismului cu 3 vouchere. Intrebarea mea este, pentru a platii cat mai putin, ce este mai bine sa intocmest:Contract de schimb, ... (vezi toată discuția)