dana dgb 
	    	Utilizator

dana dgb 
	    	Utilizator	    

ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

grg_zzz 
	    	Utilizator

grg_zzz 
	    	Utilizator	    

dana dgb 
	    	Utilizator

dana dgb 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

iust79	                   

Buna ziua!
am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)
	                    iust79	                   

Buna ziua!
am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)

benu elena	                   

Buna, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu adeverinta de absolvire a unei facultati la zi, pe care am dus-o sefului meu de la resurse umane si mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    benu elena	                   

Buna, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu adeverinta de absolvire a unei facultati la zi, pe care am dus-o sefului meu de la resurse umane si mi-a ... (vezi toată discuția)

mariusica1	                   

In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in  noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
	                    mariusica1	                   

In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in  noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)