avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare carnete de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare carnete de munca

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste modalitatea de completare a carnetelor de munca, in sensul daca angajatorul este obligat sa completeze in carnetele de munca ale angajatilor,toate scolille absolvite de angajat dupa momentul angajarii.Daca raspunsul este "DA", ce lege il obliga pe angajator sa faca acest lucru?
Eu personal am in cartea de munca scoala pe care am absolvit-o inainte de angajare - liceul.Intre timp am abslovit o scoala postliceala , o facultate, si alte cursuri, care am constat ca nu figureaza in cartea mea de munca.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 27 Iulie 2009
Dl. Tudor Valeriu are dreptate.

Iar uneori se intampla sa avem atat de multe studii si cursuri ca nu au loc in carnetul de munca. In 1976 oamenii nu faceau 3 facultati si 50 de cursuri!
grg_zzz a scris:

Am depus toate actele de studiu imediat cum am terminat scoala - 2002(diploma scoala postliceala + diploma de absolvire studii superioare), dar nici pana in prezent in cartea de munca nu figurez cu studiile completate. Exista vreo modalitate de a obliga angajatorul, un control din partea ITM?


Puteti depune o sesizare la ITM , intrucat constituie contraventie neînregistrarea în carnetul de munca, fara motive temeinice, în termenul prevazut de lege, a schimbarilor intervenite în situatia titularului carnetului, precum si neeliberarea carnetului la data încetarii raporturilor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)
Ce prevede legislatia in vigoare referitor la adeverintele de absolvire a unei facultati benu elena benu elena Buna, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu adeverinta de absolvire a unei facultati la zi, pe care am dus-o sefului meu de la resurse umane si mi-a ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)