avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ordin plata conditionat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ordin plata conditionat

La rambursarea anticipata a unui credit, prin refinantare se mai foloseste ordin de plata conditionat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george72bv , utilizator 11:59, 23 Ianuarie 2025
Depinde de la banca la banca. Unele da, unele nu. Depinde - de banca si de tipul creditului.
Unele banci nu solicita.Din punctul meu de vedere,OPC este o mare golaneala intre banci,deoarece impart comisionul intre ele.Intotdeauna consumatorul are de pierdut.OPC -ul nu te ajuta cu absolut nimic la refinantare,banii oricum intra in cont la banca respectiva si sunt bani pierduti inutil.Pe langa faptul ca iti retine banii zile intregi,fara justificare,daca nu te interesezi la banci ,platesti comisioane.Acest jaf se regaseste tot in buzunarul tau si platesti comisioane degeaba.Eu astept de 10 zile sa se inchida contul-desi banii sunt virati inca de a doua zi dupa semnarea contractului-aceasta golaneala se regaseste in continuare-pana verifici tu personal daca mai ai ceva de plata si soliciti inchiderea contului de la banca unde ai avut credit.In concluzie -intrebati banca unde faceti refinantarea ,daca are aceasta golaneala si jaf in clauze-si nu acceptati asa ceva.Fugiti cat puteti de aceste banci,pentru ca vei pierde timp si bani.ESTE UN JAF INUTIL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)