avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune in instanta

Se poate face dezbatere in instanta fara a merge mai intai la notar? Am consultat un avocat pentru a deschide succesiunea pe cale judecatoreasca si a spus ca trebuie sa merg mai intai la notar. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: florin2014 , utilizator 15:42, 8 Ianuarie 2016
Pai mostenitorii in cazul de fata sunt sotul supravietuitor si doi copii. Unul dintre copii nu doreste sa se prezinte. A fost sunat de notar , a raspuns si cand a auzit despre ce este vorba a inchis. Dar notarul spune ca el nu citeaza deoarece nu vrea sa dezmosteneasca pe nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire disputata kubolens kubolens Buna ziua, O doamna care este cetatean american, dar nascuta in Romania, din parinti romani ma roaga sa o ajut in urmatoarea speta: tatal dumneaei a decedat ... (vezi toată discuția)
Mama refuza refuza succesiunea dupa moartea tatalui Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum trei ani. Mai am o sora iar cu mama nu ma inteleg foarte bine. In urma cu putin timp am adus in discutie ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune la tribunal Margareta72 Margareta72 Exista un apartament mostenit de doi frati dupa moartea parintilor, care a survenit in 2006. Cei doi frati sunt de acord sa faca succesiunea la tribunal. ... (vezi toată discuția)