am fost invitata de fostul angajator la discutii privind reintegrarea mea pe fostul post detinut acolo - am castigat in instanta plata salariilor si odata cu acestea si reintegrarea pe post - doar ca, pe perioada procesului eu m-am angajat in alta parte...aici am sanse de a-mi mentine postul, nu ca dincolo, unde firma ii pe duca. In plus, fostul angajator mi-a spus clar la telefon ca sa nu imi fac iluzii ca pot pleca oricum, ca poate ca am castigat in instanta dar ca el va merge pana in panzele albe sa imi creeze probleme....singura mea problema ar fi ca doresc sa imi mentin actualul job si sa nu lucrez la fostul angajator...evident nu ma va lasa sa plec cu 55b, dupa cate mi-a zis la telefon...cineva mi-a sugerat concediu medical, dar nu cred ca ii solutia ca numai aman ceea ce trebuie reolvat acum.
Daca nu ma prezint la fostul post, in afara de concediere disciplinara, imi mai poate face altceva??
Ma puteti ajuta cu vreo solutie ca sa scap de fostul angajator fara sa lucrez pentru el si sa imi mentin noul job??
In plus, imi puteti spune daca salariile restante trebuie sa mi se plateasca anterior sau ulterior reintegrarii pe fostul post?
Eu facusem adresa de plata a banilor conform art 277 CM inca din iulie, dar nu au platit. Voi mai face inca o adresa sa ii somez, in caz contrar ma vad nevoita sa ii actionez pe cale penala.
M-am interesat de recurs - au facut recurs si se pare ca dosarul este in drul spre curtea de apel..intre timp au facut si o cerere de suspendare provizorie a executarii, care a fost respinsa.
Imi voi inainta demisia cu 79(8). Sper ca nu este gresit cum procedez, dat fiind ca termenul de plata a retstantelor a a expirat.
In baza art.79 alin.8 C.mun. va puteti inainta demisia fara preaviz.
Daca a fost respinsa cererea de suspendare a executarii, atunci puteti merge la un executor si sa-i solicitati punerea in executare a acelei hotarari.
deocamdata nu prea aveti din ce sa va dati demisia. a avut loc o reintegrare efectiva? am inteles ca nu.
deci, revenim.
cadeti de acord, in scris, cu nr de inregistrare, asupra tuturor detaliilor privind reintoarcerea dvs, adcia: data reinceperii efective, modul de plata a drepturilor salariale, situatia concediului de odihna, situatia bonurilor de masa (daca este cazul), incepeti prima zi de lucru la data convenita ( care ar trebui sa fie dupa ce el teoretic vireaza banii, adica dupa data convenita ptr virare) si, daca viramentul nu a fost facut, inaintati demisia cu 79(8).
atentie, veti specifica in demisie art. 79(8) subliniind ca angajatorul nu si-a respectat toate obligatiile ce-i reveneau cf hotararii judecatoresti.