avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit locuinta si masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit locuinta si masina

Buna seara.Daca nu deranjez,as dori o consultare privitoare la impozit.Am in intretinere un copil de 10 ani cu dizabilitati,cazul grav cu asistent personal.As dori sa stiu daca beneficiez,conform legii,de reducere la impozit pe locuinta(apartament) sau masina.Va multumesc!Cu respect Giorgica Balan.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 18 Ianuarie 2016
Facilitatea scutirii de la plata impozit casa+teren+vehicul,conform disp Cod fiscal se poate acorda solicitantilor care fac cumulativ dovada ca sunt proprietarii bunurilor casa/teren/
vehicul si sunt detinatori de certificat incadrare grad de handicap
In speta dv cand aveti in intretinere minor cu handicap grav,puteti beneficia de facilitatea scutirii de la plata taxei auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe auto privind persoane cu dizabilitati rozaliafrincu rozaliafrincu Sunt asistent personal al fiicei mele suferinde de handicap grav in virsta de 22 ani. Imobilul construit in 2000 este proprietatea familiei mele eu si ... (vezi toată discuția)