avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... metri cubi de apa adaugati ca penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

metri cubi de apa adaugati ca penalitati

de un an nu am mai platit intretinerea,dar ma trezesc in fiecare luna cu 20metri cubi de apa in plus sub forma de penalitati pe langa penalitatile aferente.este legal asa ceva?pot sa i dau in judecata?ce act sa le cer ,prin care sa dovedeasca ca au voie sa puna in plus metri cubi de apa ?
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 08:42, 19 Octombrie 2009
Pe ce rubrica sunt acei 20 mc de apa? Pe rubrica de penalizari? Si numai la Dv. sunt trecuti 20 mc sau si la alte persoane?
Probabil ca nu s-ar fi intimplat asa ceva daca ati fi platit la timp intretinerea ...
Am glumit !
Recunoasteti ca nu ati mai platit intretinerea de un an de zile ,mai mult ca sigur nu ati declarat nici indexurile la apometre .
Este legal asa ceva ?
Revenind la problema dv , plusul de metri cubi trecut in lista , este legal doar daca exista o hotarire a Adunarii Generale .
Cereti o copie dupa factura de apa , vedeti valoarea si comparati cu ce este trecut in liste .
numai la mine sunt trecuti la rubrica cu consumul de apa nu la penalitati
Sunteti contorizata? In afara de faptul ca nu ati platit intretinerea...indecsii contoarelor i-ati predat administratorului?
si ce pot face cu copia la factura de apa?daca s a stabilit prin adunarea generala sa puna 20m3 de apa , unde ar trebui sa scrie aceasta?

Alte discuții în legătură

Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Index apa calda Sofia91 Sofia91 Buna ziua, La noi in bloc exista apometre. Fiecare proprietar trimite index-ul. Bun. Ideea este ca eu in luna iulie am uitat sa trimit index-ul si probabil ... (vezi toată discuția)
Pausal, pausal da' sa stim si noi! Richiu Richiu Buna ziua O sa intru direct in subiect, incercand sa fiu cat mai succint si clar. Mai ales ca subiectul a mai fost dezbatut aici (citesc pe acest forum de ... (vezi toată discuția)