avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua! Doresc sa stiu daca as beneficia de stimulentul de 500 lei adaugat la indemnizatia pt crestere copil, daca m-as angaja acum, copilul avant 2 ani si 4 luni, in situatia in care eu sunt incadrata in acesc CCC pt 3 ani (pe baza certificatului de handicap), din cauza unor probleme de sanatate cu micultul! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 21 Ianuarie 2016
1. - Puteti beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 3 ani.
- Stimulentul de insertie se pateste de la data reluarii activitatii si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 3 ani.

2. - Stimulentul de insertie se plateste numai daca aveti venituri din salarii.
- Plata indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se suspenda in cazul in care solicitati stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu crestere copil stefaste stefaste Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor ... (vezi toată discuția)