avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajata cu 2 ore la mai multe firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajata cu 2 ore la mai multe firme

BUna ziua
ma puteti la muri cu co chestie , matusa mea are o firma si as vrea sa lucrez si eu la ea, cu contract individual de munca cu 2 ore, dar..... mai am 2 contracte unul cu 8 ore si altul cu 2 ore.
POt sa ma angajez?cate contracte pot sa am?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nicoletatrenea , utilizator 11:27, 4 August 2009
Puteti sa va angajati fara probleme.
Codul muncii prevede ca un salariat poate avea mai multe comntracte de munca, dar nu precizeaza cate. Asa ca ...sa aveti putere de munca.
Da, puteti sa aveti mai multe contracte cu timp patial, indiferent cate mai aveti incheiate. :luck:

Consilier juridic,
Trufin Mariana
Raspunsul este :da puteti sa va angajati in acest mod.
Legislatia romana nu prevede nimic care sa interzica ceva in sensul spetei d-voastra.
ok va multumesc mult
Legislatia romana in vigoare nu va interzice sa aveti mai multe contracte individuale de munca cu timp partial , insa trebuie sa aveti grija sa nu depaseasca 24 de ore /zi!:D

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Cum poate completa un carnet de munca??? Gianina - Claudia Gianina - Claudia Am nevoie de ajutor, sfat din partea celor ce au avut astfel de situatii. Voi expune cat mai explicit cu putinta speta: Un angajat are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm - mai multe cim demnitate2 demnitate2 Buna ziua, Am curs Inspector SSM , 80 ore si lucrez ca lucrator desemnat la un anteprenor general. Am multe oferte de la subcontractori. Eu stiu ca am voie ... (vezi toată discuția)