avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajata cu 2 ore la mai multe firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajata cu 2 ore la mai multe firme

BUna ziua
ma puteti la muri cu co chestie , matusa mea are o firma si as vrea sa lucrez si eu la ea, cu contract individual de munca cu 2 ore, dar..... mai am 2 contracte unul cu 8 ore si altul cu 2 ore.
POt sa ma angajez?cate contracte pot sa am?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nicoletatrenea , utilizator 11:27, 4 August 2009
Lulica a scris:

Dar, personal, m-am aflat in situatia unui concediu medical... si aveam contract pe 2 ore cu 4 firme... Avand in vedere ca firmele functionau sub acelasi acoperis, concediu medical mi-a fost luat in considerare la una dintre ele si la celelalte am fost obligata sa-mi iau concediu de odihna sau concediu fara plata (a fost vorba de un concediu de 5 saptamani...) sau sa aduc cate un certificat medical pentru fiecare dintre societati. Iar medicul nu elibereaza decat un certificat medical...


Nu este legal ceea ce au facut acei angajatori. Trebuia sa depuneti certificatul original la firma la care aveti functia de baza, ceea inscrisa in carnetul de munca , iar la celelalte firme sa depuneti copie de pe certificatul medical.
Normal copiile trebuie sa fie legalizate de notar ca sa se poata depune la casa de sanatate pentru firma respectiva (cea cu 2 ore)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Cum poate completa un carnet de munca??? Gianina - Claudia Gianina - Claudia Am nevoie de ajutor, sfat din partea celor ce au avut astfel de situatii. Voi expune cat mai explicit cu putinta speta: Un angajat are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm - mai multe cim demnitate2 demnitate2 Buna ziua, Am curs Inspector SSM , 80 ore si lucrez ca lucrator desemnat la un anteprenor general. Am multe oferte de la subcontractori. Eu stiu ca am voie ... (vezi toată discuția)