As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Cumnatul meu s-a angajat la o firma unde au cerut garantie imobiliara si a girat cu apartamentul pentru suma de 15000 RON.Dupa cativa ani de munca la firma respectiva a iestit lipsa 25000 RON.A semnat o declaratie unde a trecut un termen de o luna de zile sa restituie suma datorata,iar firma ulterior sa ridice ipoteca de pe apartament.Nu a facut rost de bani.........contractul de garantie constituie TITLU EXECUTORIU....intrebarea mea este poate firma sa le ia apartamentul?cat se mai da termen de la executor pentru a restitui suma firmei?
comunicarea nu este autentificata de nimeni,nu are nicio stampila pe ea (daca trebuie sa aiba)in rest nimic mai mult ...........altceva nu a primit.Mai intreb este nevoie sa-si angajeze avocat?somatia de plata este ultimul act e care il primeste de le executor?ce inseamna acte de procedura prin afisare?
multumesc,am pus multe intrebari pentru ca sunt nelamurita:sorry:
,madi 33,dupa cum se deruleaza situatia,ar fi de preferat constactare urgenta de avocat care sa analizeze documntele,sa contacteze executorul judecatoresc .In situatia emiterii deja a comunicarii,lamurirea dvs nu solutioneaza situatia .
Apelati la avocat
Debitor sau nu ?
Irina S.
Titlu executoriu: contract de garantie imobiliara cu ipoteca .
Garantul ipotecar o persoana fizica, garanteaza cu bunul imobil pentru o persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Executare silita bo
micha20
Buna seara, va rog frumos spuneti-mi daca este normal, legal, ca o executare silita sa se faca in 2 zile de la primirea documentelor?
Deci, sa va spun ce ... (vezi toată discuția)