avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... data pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data pensionare

Barbat nascut in 01.01.1957 cu o vechime in munca de 27 ani din care 21ani si 8 luni in gr.2 100% as dori sa stiu cand ma pot pensiona?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:15, 30 Ianuarie 2016
Limita de varsta la 65 de ani.
dar pentru pensie anticipata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti un stagiu de 32 de ani si 11 luni.

Daca indeplineati conditia de stagiu complet de 35 de ani beneficiati de o reducere de 4 ani si 6 luni.
Pentru pensie anticipata partiala conditia de stagiu este tot de 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare de drept sau anticipata/partial anticipata AdrianG1954 AdrianG1954 Sunt nascut pe 27 octombrie 1954. Am o vechime totala de 32 ani, 9 luni si 24 zile din care 19 ani, 2 luni si 14 zile in grupa a II-a de munca, si 11 luni de ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? rupa rupa am vîrsta de 59 ani (13/09/1955). si ca vechime în munca 37 ani . Întrbabare - cind aș putea sa ma pensionez , indiferent de tipul de pensionare / ... (vezi toată discuția)