avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asociatia crescatorilor de animale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asociatia crescatorilor de animale

In urma cu un an tatal meu a infiintat o asociatie in vederea obtinerii de fonduri pentru administrarea islazului comunei. La cine ma pot adresa pentru a optine informatii despre cum putem accesa fonduri pentru dezvoltarea afacerii?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:35, 5 Februarie 2016
Va puteti interesa daca exista o asociere a comunei la un GAL=grup de actiune locala si acestia va pot indruma. O alta varianta ar fi sa cititi pe portalul AFIR masurile care finanteaza astfel de asociatii.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)