avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna pentru deplasarea membrilor de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna pentru deplasarea membrilor de sindicat

buna ziua,
spuneti-mi va rog daca se pot deconta, din fondurile sindicatului, cheltuieli de deplasare ale membrilor de sindicat, inclusiv diurna, pentru desfasurarea unor activitati specifice, chiar daca membrii in cauza nu au calitatea de angajati ai organizatiei sindicale. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 2 Februarie 2016
Buna ziua,
Diurna se acorda doar persoanelor aflate intr-un raport de munca sau de serviciu (ori asimilat acestora) cu angajatorul, in cazul detasarii sau delegarii.
In cazul dvs nu se poate acorda diurna. Diurna nu reprezinta contravaloarea chelt de transport si cazare.
S-ar putea face asa ceva, daca adunarea generala adopta o hotarare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de deplasare in interiorul tarii rodicaonet rodicaonet Buna ziua. Am urmatoarea situatie si va rog frumos sa ma ajutati, daca este posibil. Societatea se ocupa de insotirea trenurilor ce transporta ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli externe asociat unic adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rog un raspuns la urmatoarea intrebare: Sunt asociat unic si administrator la o societate comerciala. Conform legii nu pot avea un contract de ... (vezi toată discuția)