avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA termen declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA termen declaratia 220

Buna ziua,
As avea si eu o nelamurire, am fost la ANAF in 27 ianuarie si am intrebat cand este termenul limita pentru transmiterea declaratiei 220 pt un PFA cu profil crestere animale si mi s-a spus ca este 25 mai. Acum am citit pe forum cum ca ar fi fost 31 ianuarie. Este adevarat, trebuia depusa declaratia acum?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nicotorok , utilizator 18:41, 2 Februarie 2016
In acest caz veti depune d221 pana la 25 mai si veti plati impozitul pe norma de venit dat in codul fiscal la art. 103 si urmatoarele pe care va rog sa le cititi pentru edificare.
De exemplu ART. 106 - Stabilirea venitului anual din activităţi agricole pe bază de norme de venit

(1) Venitul dintr-o activitate agricolă se stabileşte pe bază de norme de venit.
Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit teren agricol alexandrunita alexandrunita Buna ziua. Detin 20 ha teren cu contract de arenda inregistrate pe interprindere individuala. Pana acum am platit impozit la venit real, anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii sau pfa activitate agricola afg afg Buna ziua, un agricultor cultivator de cereale dorește sa-și deschidă II sau PFA neplătitor de TVA. Datorită atâtor schimbări în legislație va rog să ... (vezi toată discuția)