avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sumele din contul \"asociati conturi curente\" ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sumele din contul "asociati conturi curente" (455)....ajutorr!!!!

buna ziua!
am intalnit urmatoarea situatie:
- sunt bani in casa societatii = 50.000 lei
dar administratorul firmei a depus fonduri proprii in contul firmei suma de 70.000 lei pentru plata unor furmizori din contul sau personal; suma a fost transferata prin ordin de plata ( de la banca "Y" adm la banca societatii "X")
- intrebarea mea este pot acum sa retrag suma de 70.000 lei prin caseria societatii, zilnic....sau trebuie sa retrag aceste fonduri proprii tot prin op (de la banca soc"X" la banca admin "Y#-o#-o
multumesc mult pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 12:42, 9 Februarie 2016
da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila adi02ro adi02ro societatea \\"x\\" vinde un autoturism catre societatea\\"y\\" cu 64.000 lei, cu facutura (tva inclus) tot societatea \\"x\\" cumpara un alt autoturism de la ... (vezi toată discuția)
Subiect: speta "frauda bancara+divulgare informatii confidentaile despre un client al bancii" Consultant Covasna Consultant Covasna Directorul unei banci a transferat prin internet banking suma de 2950 ron de pe contul persoanei juridice X pe comtul persoanei juridice Y. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi marius19841 marius19841 Buna ziua, Spuneti-mi, va rog ... O entitate juridica are cont deschis la [banca] (in lei), dar care este poprit pt niste datorii neachitate. Vreau sa ... (vezi toată discuția)