avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... din stiri
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

din stiri

Buna seara,ati publicat ceva despre inscrierile la clasa zero.ati spus ,,atentie,metodologia nu se plica fara sa fie publicata in MO.,,Asta era valabil la 15 ianuarie sau azi 8 febr.Am o fetita care implineste 7 ani pe 21 sept.si dupa noua lege trebuie sa o inscriu in clasa zero ,eu doream in clasa intai.acest lucru trebuia stiut la 15 sept 2015.,nu in mijlocul anului scolar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 13 Februarie 2016
Conform Proiectului Metodologiei privind inscrierea copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2016-2017, parintii copiilor care implinesc 6 ani pana pe 31 august 2016 sunt obligati sa ii inscrie pe cei mici la clasa pregatitoare. Copiii care fac 6 ani dupa aceasta data pot sa fie inscrisi in clasa pregatitoare, daca trec evaluarea psihosomatica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea inscrierii la clasa pregatitoare a unui prescolar BG BG Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Ce i se poate intampla unui parinte care nu si-a inscris prescolarul la clasa pregatitoare la varsta de 6 ani? ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
Clasa zero vhojda vhojda In anul scolar 2013/2014, un prescolar care nu a fost in clasa O, (din diferite motive), si are varsta de 7 ani, poate urma cursurile scolare in clasa I ? ... (vezi toată discuția)