avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii?

Buna seara
As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat activitatea prin 2012?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 31 Martie 2025
ECM Sighisoara Reg.BRASOV Perioada 1988 - 1990
Ce inseamna ECM Sighisoara?
Buna ziua,
As dori sa aflu de unde pot obtine o adeverinta de venituri de la Institutul de Proiectare, Consulting, Marketing Bucuresti (fostul IPCM), necesara pentru recalcularea pensiei.
Va multumesc
Aveti raspunsul aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

gabros98 a scris:

Buna ziua,
As dori sa aflu de unde pot obtine o adeverinta de venituri de la Institutul de Proiectare, Consulting, Marketing Bucuresti (fostul IPCM), necesara pentru recalcularea pensiei.
Va multumesc

Mi s-a raspuns deja:
I P C M SA
Bucureşti Sectorul 1, Calea GRIVITEI, Nr. 8-10, CAMERA 15, Etaj 5

Alte discuții în legătură

Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați! sora mea a lucrat la iemi ... Niseana Niseana Bună ziua! Vă rog să mă ajuți! Sora mea a lucrat la IEMI BUC în perioada 1974 - 1992 și și-a pierdut cartea de munca! Până acum a lucrat dar a avut ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de munca pt pensionare geneva07 geneva07 Doresc sa obtin adeverinte de vechime in vederea pregatirii dosarului de pensionare. Pentru angajatori desfiintati dupa 1989 ( din tara si din Bucuresti), cum ... (vezi toată discuția)