avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii?

Buna seara
As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat activitatea prin 2012?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 31 Martie 2025
Buna ziua! Am o prietena care a lucrat la firma Prima Fashion în Sighetu Marmației, în urmă cu mulți ani. Apoi a plecat în străinătate. Firma s-a închis. De unde poate lua cartea de muncă oare? Mulțumesc!
Sa intrebe la ITM Maramures daca carnetul de munca se afla in evidenta lor .. in caz contrar, sa mearga la ONRC sa afle cine a fost lichidatorul societatii pentru a-l intreba de arhiva.
SC.OLTGROUP PVC S.R.L RM.VÂLCEA
Luiati legatura cu ROMINSOLV SPRL administratorul judiciar al sociaetatii sa va spune unde se afla arhiva.
Unde are sediul arhiva de la s.c.oltgroup pvc s.r.l. Rm.Vâlcea

Cornel Vasile a scris:

Luiati legatura cu ROMINSOLV SPRL administratorul judiciar al sociaetatii sa va spune unde se afla arhiva.

Alte discuții în legătură

Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați! sora mea a lucrat la iemi ... Niseana Niseana Bună ziua! Vă rog să mă ajuți! Sora mea a lucrat la IEMI BUC în perioada 1974 - 1992 și și-a pierdut cartea de munca! Până acum a lucrat dar a avut ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de munca pt pensionare geneva07 geneva07 Doresc sa obtin adeverinte de vechime in vederea pregatirii dosarului de pensionare. Pentru angajatori desfiintati dupa 1989 ( din tara si din Bucuresti), cum ... (vezi toată discuția)