avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Adaptarea legilor la nevoile populatiei
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Adaptarea legilor la nevoile populatiei

Cum pot cetatenii sa trimita o lege care nu raspunde nevoilor lor, in dezbatere publica? Mai ales atunci cind din motive greu de patruns , nu se vrea o modificare marunta pe text, astfel incit ,, omul de rind,, sa intre in drepturi si sa nu mai alerge ca nebunul prin labirintul fara de sfirsit...
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 12 Aprilie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Contestație proces-verbal Petru2001 Petru2001 În data de 13 aprilie am fost oprit pe stradă de un polițist care mi-a cerut declarația pe proprie răspundere. A considerat că nu este valabilă, ... (vezi toată discuția)
Drept circulatie masina non ue (insulele cook) Cneazu Cneazu Buna, in urma nebuniei de la noi din tara, am ales sa-mi inmatriculez masina pe Insulele Cook, as vrea sa stiu daca am ceva restrictii in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)