avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie - termen legal 15 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie - termen legal 15 zile

Buna ziua,
Recent, am achiztionat un produs de la un magazin online. Dupa o luna, a inceput sa nu mai functioneze corect, astfel ca, l-am trimis in garantie. Magazinul online a fost instiintat, in scris, pe 27 ianuarie. Pe 29 ianuarie produsul a fost predat curierului. Acum, daca este ne luam dupa ce scrie in OUG 174/2008 Art 11 alin 4 (Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului) , s-au depasit cele 15 zile si sunt indpretatit sa cer stornarea produsului si returnarea banilor. Nu?
Multumesc pentru lamurire
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:40, 17 Februarie 2016
catalex a scris:

@LongJohn
Deoarece legea era destul de ambigua in cazul zilei de incepere a termenului de reparatie, la inceputul acestui an guvernul a emis Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora

Ordonanta n-a produs inca modificarile in lege insa chiar si asa, eu zic ca asta
Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

inseamna exact ce scrie, adica se calculeaza cel tarziu de la data predarii produsului persoanei desemnate de vanzator: curierul. Deci din 29 ianuarie.
Iar documentul de predare-preluare specificat este cel semnat de utilizator si curier, nu cel dintre curier si service.

Sigur, punctul de vedere care conteaza este cel al ANPC si asteptam completarea initiatorului cu raspunsul primit.
Si cum ati vrea dumneavoastra sa poata repara cineva un produs cat timp se afla in posesia dumneavoastra? Fizic reparatia sau inlocuirea poate incepe doar din momentul in care societatea a preluat produsul defect. Un telefon nu dovedeste cu nimic inceperea celor 15 zile. Trebuie un act si acela este actul de intrare in service. Actul de iesire din service este actul doveditor ca s-a efectuat reparatia si nu receptionarea de catre dumneavoastra a pachetului.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
GermanAlex, utilizator
GermanAlex, unde scrie ceva de datele de intrare sau iesire din service?!
Transportatorul nu are contract cu dumnezeu sau cu cumparatorul sau vanzatorul sa livreze produsele in 24 de ore sau in 10 zile. Mi s-a intamplat sa dureze 48 sau chiar o saptamana si peste de sarbatori cu transportatori rapizi. Deci data predarii la transportator nu e valabila decat in conditii ideale. Transportatorul nu face parte din contractul dintre vanzator si cumparator, deci nu poate fi implicat, e o terta persoana. Poata romana face multe zile, curierul rapid de la o zi la peste o saptamana. Logica spune ca data intrarii si iesirii din garantie sunt singurele date folosibile.
Logica dvs. e straina de ce zice legea. Va si contraziceti singur:

Transportatorul nu face parte din contractul dintre vanzator si cumparator, deci nu poate fi implicat, e o terta persoana.

De-asta legea precizeaza

Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

pentru ca datele la care intra-ies produsele in service nu conteaza, se calculeaza zilele in care a stat consumatorul fara produs.

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)