avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

fisa fiscala

Buna seara. Intrebare. Un an de zile am obținut si alte venituri la altă societate, suplimentar la salariu de baza. La casa de pensii trebuie sa depun o singura adeverinta cu dovada venitului brut suplimentar si cheltuielile aferente cas, somaj.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:05, 14 Februarie 2016
Buna seara,
Pt a solicita recalcularea pensiei trebuie sa depuneti o cerere insotita de adev de vechime eliberata de firma, un cupon de pensie (copie) si o copie C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie prin depunere adeverinta cu sporuri de munca in conditii deosebite Moldovan Dorina Moldovan Dorina Buna ziua, In data de 06 martie 2013 am depus actele pentru dosarul de pensie. In data de 08 martie am depus in completare Adeverinta cu sporurile de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie recalculare Mihai488 Mihai488 Am decizie pensie limita varsta incepand cu noiembrie 2017. In paralel, am continuat sa lucrez, cu CIM nou cum prevede legea, platind CAS. Intrebari: cum ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie nicleon nicleon În luna octombrie am primit bani pe hotărâri judecătorești. CASS în jur de 4500 lei Cum procedez pentru recalcularea pensiei? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)