avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Caut colaborare pentru redactare
Discuție deschisă în Executare silită

Caut colaborare pentru redactare

Salut,

Se da o contestatie la executare respinsa - credit prescris Provident.
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată în contradictoriu cu intimaţii PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA şi BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC TUDORACHE CATALIN ANDREI ca fiind formulată împotriva unor persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare formulată de contestatorul TANASESCU CRISTIAN ROBERTO în contradictoriu cu intimatul ULTIMO PORTOFOLIO INVESTMENT LUXEMBOURG SA. Respinge acţiunea, ca tardiv formulată.

Contestatia a fost in termen, pot demonstra -singura "tardivitate" a fost timbrarea cererii, deoarece sotul nu locuieste la adresa din bulletin si nu a primit la timp..

Caut avocat pentru redactare (apel), restul detaliilor le stabilim in privat / telefonic.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: thomas2003 , utilizator 10:34, 16 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la redactarea apelului trebuie ca avocatul sa analizeze hotărârea instanței.
Ca sa nu platiti o redactare fără finalitate.

Dacă e vorba de tardivitate nu veti castiga in apel.
De aceea mai întâi trebuie verificată hotărârea si actele.Este bine sa stiti ca si acest serviciu avocatial se plătește si este in interesul clientului costul fiind mai redus decat redactarea apelului.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc!

Il voi trimite luni la judecatorie sa poata ridica hotararea, prin posta va ajunge ... toamna, tarziu.
Mai asteptam documente din 2016... :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna afisare sediul instantei ??? alexioana20 alexioana20 Buna ziua, In luna noimebrie 2016 am primit o infiintare poprire la angajator pt un contract de credit Provident din 25.02.2012. Am facut o contestatie la ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)