avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit luat de cineva cu cartea mea de identitate???
Discuție deschisă în Executare silită

Credit luat de cineva cu cartea mea de identitate???

Am aflat de pe portalul Judecatoriei Targu Mures faptul ca mi s-a intentat incuviintare executare silita inca din data de 29.03.2016 de catre BEJ Tudorache Catalin Andrei ca petent iar Ultimo Portfolio Investment(Luxembourg)SA prin SPARL GILESCU VALEANU NATHANZON&PARTENERII ca si creditor. Instanta a anulat cererea formulata de petent, dar totusi este o problema: eu nu am luat niciodata credit sau imprumut de la nici o banca sau societate de finantare. Nu m-am imprumutat niciodata! Este posibil ca cineva sa fi folosit o copie a cartii mele de identitate pentru a obtine vreun credit? Este posibil ca cineva sa obtina finantare doar cu actul meu de identitate? Fara semnatura mea, fara mine? Fara alte documente? Daca da, ce pasi trebuie sa urmez? Cum pot sa denunt aceasta fapta? Sper doar sa fie vorba de o alta persoana care are exact acelasi nume ca si al meu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:05, 17 Septembrie 2017
Deocamdata nu aveti motiv pt a lua masuri, poate e coincidenta de nume. Cand o sa va aflati in situatia de a fi executata silit, puteti face plangere la politie si contestatie la executare, cerand si suspendarea executarii silite.
In momentul in care incepe executarea silita impotriva dvs. formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii si plangere penala ptr.fals si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna afisare sediul instantei ??? alexioana20 alexioana20 Buna ziua, In luna noimebrie 2016 am primit o infiintare poprire la angajator pt un contract de credit Provident din 25.02.2012. Am facut o contestatie la ... (vezi toată discuția)