avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare personal contractual absolvent studii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare personal contractual absolvent studii superioare

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este baza legala pentru a putea promova si a mi se recunoaste studiile absolvite. Sunt personal contractual , angajat intr-o institutie publica ca referent, am terminat facultatea anul acesta si as dori sa stiu cum pot promova si daca imi sunt recunoscute studiile . cum pot sti daca studiile sunt in domeniu ???
Va rog sa-mi spuneti legile .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 6 August 2009
Ordonanţa de Guvern nr.10/2007 privind creşterile salariale ce se vor acorda in anul 2007 personalului bugetar salarizat potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază pentru personalul contractual din sectorul bugetar aprobată prin Legea nr. 232/2007, modificată şi completată prin Ordonanţa Guvernului nr. 9/2008, OUGR nr. 1/2009, OUGR nr. 31/2009 ,OUGR nr. 35/2009, OGR 10/2008.
Pentru transformarea postului va fi nevoie de o hotarare/decizie a institutiei publice .
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2009
godspeed, utilizator
Pentru a sti studiile sunt in domeniu ar trebui sa ne spuneti ce post ocupati in prezent si ce studii ati absolvit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru cei cu studii superioare rambela rambela Lucrez in sistemul bugetar ca referent de specialitate cu studii superioare si am un salariu de incadrare de 922 ron.Conform HG nr 1051/2008,de la 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)