Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8372 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere in regim turistic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere in regim turistic

Am o camera(una singura) pe care vreau s-o inchiriez in regim turistic.
Ce optiuni legale am pentru a demara o astfel de activitate?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:31, 21 Februarie 2016
Veți face un contract de închiriere pe care-l veți depune împreuna cu declaratia 220 („Declarația privind venitul estimat/norma de venit”)la anaf- pe raza careia aveți domiciliul
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea apartamentului (in calitate de proprietar) MarianaMosoianu MarianaMosoianu Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament, in calitate de proprietar. Potentialii chiriasi dorsc sa facem contractul pe numele firmei, cu mentiunea ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere in scop turistic manona_1511 manona_1511 Buna ziua, in situatia in care inchiriez camere (nu mai mult de 4) din locuinta proprietate personala in scop turistic, este necesara clasificarea de la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camere in scop turistic (maxim 30 zile, proprie locuinta) hyutt hyutt Detin o casa in apropiere de Baile Felix si as dori sa ofer 2 camere spre cazare (in scop turistic, dupa cum am mentionat si in titlu). Nu sunt sigur ce ... (vezi toată discuția)